بصیرت چیست؟

ساخت وبلاگ

بصیرت چیست؟

واژه بصیرت را به «بینش، بینایی، دانایی، روشن بینی، و زیرکی» معنا کرده‏اند، بصیرت، نوعی دید درونی است که با دید چشم ظاهری، متفاوت است و اصلاً با چشم یا اندام‏های ظاهری بدن، قابل دریافت نیست. بصیرت، قوّه و نیرویی قلبی است که به مدد نور الهی، پدید می‏آید و انسان حقیقت و باطن امور را چنان که هست درمی‏یابد و فریب فتنه‏ها را نمی‏خورد.

با دید بصیرت، آدمی، درست را از نادرست و حق را از باطل به آسانی تشخیص می‏دهد و به انحراف نمی‏افتد؛ درست مثل ملت غیور ایران‏زمین در نهم دی ماه ۱۳۸۸ که دلاورمردانه به صحنه آمدند و طومار فتنه‏گران داخلی و خارجی را در هم پیچیدند.

بصیرت در سخن مقام معظم رهبری رهبر حکیم انقلاب، امام خامنه‏ای درباره بصیرت می‏فرمایند: «یکى از مسائل مهم، مسئله‌ بصیرت است.... بصیرت در این دوران و در همه‌ دوران‏ها، به معناى این است که شما خط درگیرى با دشمن را تشخیص دهید؛ کجا با دشمن درگیرى است؟ بعضى‌ها نقطه درگیرى را اشتباه می‏کنند؛ خمپاره و توپخانه‌ خودشان را آتش می‏کنند به سمت یک نقطه‌اى که آنجا دشمن نیست، آنجا دوست است. بعضى‌ها رقیب انتخاباتى خودشان را «شیطان اکبر» به حساب مى‌آورند! شیطان اکبر آمریکاست، شیطان اکبر صهیونیسم است؛ رقیب جناحى که شیطان اکبر نیست،... خط درگیرى با دشمن را مشخص کنیم. گاهى هست که یک نفرى در لباس خودى است، اما حنجره‌ او سخن دشمن را تکرار می‏کند! خب، او را باید نصیحت کرد؛ اگر با نصیحت عمل نکرد، انسان با او باید حد و مرز تعریف کند: خط فاصل.... دشمن حساب دیگرى دارد، غیردشمن حساب دیگرى دارد. خط درگیرى با دشمن را باید ترسیم کرد، مشخص کرد؛ این بصیرت می‏خواهد. بصیرتى که ما عرض می‏کنیم، این است. یک عده‌اى از آن طرف مى‌افتند، یک عده‌اى از این طرف مى‌افتند. یک عده‌اى با دشمن هم معامله‌ دوست می‏کنند، فریاد دشمن را هم نمی‏شناسند، چون از حنجره‌ دیگرى در مى‌آید؛ یک عده هم از این طرف، هرکسى که اندک اختلاف سلیقه‌اى با آنها دارد، به حساب دشمن می‏گذارند! بصیرت، آن خط وسط است؛ آن خط درست است».

۹ دی؛ روز بصیرت روز نهم دی، در تاریخ انقلاب اسلامی با عنوان روز «بصیرت» تبدیل به یوم الله شد و ماندگار گردید. در این روز ماندگار و تاریخی، ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی، حماسه‏ای دیگر آفرید و دشمنان خدا و دینش را ناامید کرد و قلب امام زمان (عج) و نایب بر حقش امام خامنه‌ای را شاد ساخت.

روز نهم دی، در واقع روز «نه» گفتن ملت ایران به فتنه‏گران و آری گفتن به نظام اسلامی و بیعت دوباره با آرمان‏های والای حضرت امام خمینی (ره) و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی است. مردم در این روز، تیر خلاص را به فتنه‏گران شلیک کردند و پشت پیکر نامبارک فتنه را به خاک مالیدند. روز نهم دی، روزی است که مردم ایران نشان دادند دشمنان خود و انقلاب خود را به خوبی می‏شناسند و هرگز فریب حیله‏ها و نیرنگ‏های آنان را نمی‏خورند.

روز نهم دی، روزی است که مردم ایران نشان دادند که با بصیرت‏اند و در میان گرد و غباری که فتنه‏گران به پا کرده‏اند، هرگز، نه راه را گم می‏کنند و نه دست از راهبر واقعی که همانا «ولایت فقیه» است، برمی‏دارند.

روز نهم دی، روزی است که مردم مسلمان و انقلابی ایران نشان دادند به این جمله حضرت امام خمینی (ره) که فرمودند: «پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکتتان آسیب نرسد»، به خوبی در عمل پایبند هستند.

نه دی؛ روز تجدید بیعت با ولیّ بدون تردید مردم مسلمان ایران با بصیرتی مثال‏زدنی و دشمن‏شناسی به‏جا، حماسه و رویداد بزرگ نه دی ماه ۱۳۸۸ را رقم زدند و با مقام عظمای ولایت، تجدید بیعت کردند.

نُه دی، روز پیروزی ملت ایران در برابر فتنه‌گران داخلی و خارجی و مصداق بارز «ان تنصروا الله ینصرکم و یثبت اقدامکم» بود و به همگان نشان داد که با گذشت بیش از سی سال از عمر مبارک انقلاب اسلامی، مردم شریف ما همچنان به ارزش‌ها و لبیک‌گوی ولی‌فقیه زمان پایبندند و از اسلام عزیز و انقلاب اسلامی‏شان به خوبی پاسداری می‌کنند.

پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸، از سوی برخی عناصر علیه نظام شعار داده شد و به تخریب اماکن عمومی و خصوصی پرداختند. مجموعه این ناآرامی‌ها و رویدادها، و البته حمایت‏های بی‏دریغ بیگانگان، همگی نشان از جریان خزنده‏ای داشت که می‏خواست به انقلاب ضربه وارد آورد. این جریان پس از ایجاد فضای غبارآلود، عملاً فتنه‏ای را شکل داد که با هدف به چالش کشیدن مبانی و تشکیک در مقبولیت نظام اسلامی، طراحی شد و به اجرا در آمد.

اوج گستاخی فتنه‏گران و وابستگان آنها در جریان آشوب‏های خیابانی، هنجارشکنی و سوء استفاده از رأفت نظام اسلامی، هتک حرمت به ساحت حضرت امام حسین و تعرض به مقدسات دینی مردم در ایام محرم و به‌ویژه روز عاشورا بود اما به فاصله کمی از این واقعه تأسف‏انگیز، مردم انقلابی با حرکتی عاشورایی، خودجوش و تحسین‏برانگیز در راستای حراست از ارزش‏های دینی و معنوی خود و حمایت از نظام و رکن اصلی آن، یعنی ولایت فقیه، با برپایی راهپیمایی کم‏نظیر، پیام مهمی را به سران فتنه و وابستگان آنها در داخل و خارج کشور و همچنین حامیان خارجی آنان اعلام کردند که محتوای آن، پایداری و مقاومت در راستای حفظ ارزش‏های اسلامی نظام و تداوم حرکت انقلاب بود.

دستاوردهای روز بصیرت حماسه نهم دی ماه و حضور عاشورایی مردم حماسه‏ساز ولایتمدار ایران اسلامی در راهپیمایی آن، نقطه عطفی در تاریخ انقلاب و برگ زریّن دیگری در افتخارات مرد و زن ایرانی به شمار می‏آید.

حماسه ۹ دی، نماد عزّت، استقلال و بصیرت مردمی است که تا پای جان برای حفظ اصول اسلام و آرمان‌های انقلاب ایستادند و با صدای رسا اعلام کردند اگر دشمن در برابر دین آنها بایستد، در برابر تمام دنیای آنها خواهند ایستاد.

در اینجا به برخی از دستاوردهای این رویداد مهم می‏پردازیم:

۱/ انقلاب اسلامی، انقلابی عاشورایی است؛ انقلابی برگرفته از شعارهای معنوی و شعورهای متأثر از دینداری و دغدغه‏های اخلاقی؛ انقلابی که با الهام از نهضت خونین حسینی و به رهبری مردی از تبار پاکان، حضرت امام خمینی(ره) آغاز شد و با همان شعارها و شعورها پیروز گشت و استمرار پیدا کرد. حضور حماسی مردم در راهپیمایی ۹ دی، یک بار دیگر خاستگاه عاشورایی و ماهیت معنوی انقلاب را یادآور شد و پس از سی سال به جهانیان و فتنه‏گران داخلی و خارجی ثابت کرد که هنوز هم انقلاب و مردم انقلابی، خون حسین، پیام ‌حسین و مرام حسین (ع) را در بند بند وجود و لحظه لحظه عمر خویش حفظ کرده‏اند و هر لحظه که احساس وظیفه کنند، با همان شور حسینی به میدان می‏آیند و توطئه دشمن و فتنه فتنه‏گران را به خودشان برمی‏گردانند.

۲/ ولایت فقیه، عمود خیمه انقلاب است، مردم در طی سال‏های انقلاب، جایگاه والا و نقش کلیدی ولی فقیه را در هدایت سکان انقلاب در امواج سهمگین و توفان‌های مهیب بارها و بارها تجربه کرده‏اند. آنان به درستی، تضعیف جایگاه ولایت فقیه را تضعیف ولایت معصومان و اطاعت از ولی امر را اطاعت از خدا، رسول و ائمه (ع) می دانند و بدان پایبندند. عشق به ولایت عشق به خداست و عشق به خدا، کلید سعادت دینا و آخرت است. مردم ولایتمدار و سربازان ولایت در یوم الله ۹ دی، با بیعت مجدد با رهبر معظم انقلاب، امام خامنه‏ای و آرمان‏های امام راحل (ره)، بر پندارهای غلط و خیال‌های باطل کسانی که تصور می‏کردند رهبری از پشتوانه مردمی برخوردار نیست، خط بطلان کشیدند.

۳/ از دیگر دستاوردهای مهم نهم دی، انسجام، وحدت و یکپارچگی دوباره مردم بود. به لحاظ شرایط خاص انتخابات دهم و تبلیغات و جوسازی گسترده و سوء تفاهمات ایجاد شده اختلاف، چند‌دستگی، مشاجرات و نزاع های فردی و اجتماعی، صفوف متحد و منسجم مردم را به شدت تهدید می‌کرد و راهپیمایی نهم دی، نقش بسیار مؤثر و معجزه‏آسایی در پیوند درباره دل‏ها و جان‌ها ایفا کرد و انسجام مجدد نیروهای انقلابی با محوریت ولایت فقیه و رفع کدورت‏ها و سوءتفاهمات ناشی از فتنه‏گری دشمن را به ارمغان آورد.

۴/ دشمن پس از آنکه از مقابله نظامی و اقتصادی با نظام بهره‏ای نبرد، به جنگ نرم روی آورد و مقام معظم رهبری نیز بارها با عناوین مختلف، این مهم را یادآور گردید و توجه همگان، به‌ویژه مسئولان و نخبگان را به ضرورت هوشیاری در برابر جبهه فرهنگی معاند جلب نمود.

فتنه سال ۸۸، نمادی شفاف از سرمایه‏گذاری فرهنگی استکبار جهانی برای به زانو درآوردن نظام اسلامی با بهره‏گیری از عناصر داخلی بود.

اما مردم با حضور آگاهانه و هدفمند خود، پیام روشن و قاطع خویش را با صدای رسا اعلام نمودند که در جبهه فرهنگی نیز همچون سال‏های دفاع مقدس، مقتدارنه، آگاهانه و با تجهیز سلاح ایمان، علم و بصیرت با محوریت ولایت فقیه از آمان ها و اصول اسلام عزیز و انقلاب اسلامی پاسداری می‏کنند و این مسیر پر افتخار را تا فتح قله‏های فرهنگی و علمی جهان ادامه خواهند داد.

مردم عزیز ما در روز نهم دی، آنچنان عظمتی از خود نشان دادند که دنیا را خیره کرد." مقام معظم رهبری حماسه نهم دی ماه و حضور عاشورایی مردم حماسه ساز و ولایتمدار ایران اسلامی در راهپیمایی ۹ دی ماه ۱۳۸۸ نقطه عطفی در تاریخ انقلاب و برگ زریّن دیگری در افتخارات مرد و زن ایرانی به حساب می آید.

حماسه ۹ دی نماد عزّت، استقلال و بصیرت مردمی است که تا پای جان برای حفظ اصول اسلام و آرمان‌های انقلاب ایستاده اند و با صدای رسا اعلام کردند که اگر دشمن در برابر دین آنها بایستد در برابرتمام دنیای آنها خواهند ایستاد.

روز نهم دی ماه در تاریخ انقلاب اسلامی با عنوان روز «بصیرت» تبدیل به یوم الله و ماندگار گردید.

در این روز ماندگار و تاریخی ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی، حماسه ای دیگر آفرید و دشمنان خدا و دینش را مأیوس و ناامید ساخت و قلب امام زمان (عج) و نائب بر حقش حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای(دامت برکاته) را شاد ساخت.

این روز می توان گفت نهم دی، روز غلبه جنود الهی بر جنود شیطان است.

روز خروش ملت ایران و آشکار ساختن خشم مقدس در برابر اهانت ها و حرمت شکنی های عده ای غافل و یا مزدور وابسته به اجانب نسبت به مقدسات در روز عاشورای حسینی است.

روز نهم دی در واقع روز نه گفتن ملت ایران به سران فتنه و آری گفتن به نظام اسلامی و بیعت مجدد مردم با آرمان های والای حضرت امام خمینی(ره) و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی است.

مردم در این روز، تیر خلاص را به سران فتنه شلیک و پشت پیکر نامبارک فتنه را به خاک مالیدند.

در روز نهم دی ماه ۱۳۸۸، مشروعیت سیاسی نظام اسلامی ایران بار دیگر با حضور خودجوش ده ها میلیونی مردم در تهران و تمامی شهرهای دیگر کشور به جهانیان اعلام گردید.

روز نهم دی، روزی است که مردم ایران نشان دادند دشمنان خود و انقلاب خود را به خوبی می شناسند و هرگز فریب حیله ها و نیرنگ های آنان را نمی خورند.

روز نهم دی روزی است که مردم ایران نشان دادند که با بصیرتند و در میان گرد و غباری که فتنه گران به پا کرده اند هرگز، نه راه را گم می‌کنند و نه دست از راهبر واقعی که همانا ولایت فقیه است، بر می دارند و در نهایت روز نهم دی روزی است که مردم مسلمان و انقلابی ایران نشان دادند که این جمله حضرت امام (ره) را که فرمودند: «پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت تان آسیب نرسد» به خوبی در عمل به آن معتقد و پایبند هستند.

نهم دی ماه یک هزار و سی صد و هشتاد و هشت، جشن بلوغ فکری و شخصیتی نظام اسلامی بود.

۹دی، عرق شرم امت را در طول تاریخ به خاطر بی بصیرتی در ماجرای سقیفه پاک کرد.

۹دی، درد کوته بینی حکمیت را تا حدودی التیام داد و بر آن مرهمی شد.

۹دی، سوزش خیانت جمل و نهروان را کمی خنک کرد و از تکرار غربت ۲۵ ساله جلوگیری کرد.

۹دی، فرق کوفه و تهران، عراق و ایران را نشان داد و آب رفته را به جوی بازگرداند.

۹دی، ایران، بدون خواست سفیر حسین، بیعت مجدد کرد و بر سر بیعتش ماند.

۹دی، ندای هل من ناصر بلند نشد ولی فریاد لبیک یا حسین تا آسمان به گوش همه رسید.

۹ دی، شش ماهه، سه ساله، جوان، پیر، زن، مرد، ویلچری، شیمیایی و... داشت.

۹ دی، نه دی زمستان بود ولی درخت انقلاب در آن سرمای زمستان گل داده بود.

۹ دی، در ایران بود ولی پایه های کاخ سفید در مکان و کاخ سبز معاویه در زمان را لرزاند.

۹ دی، قیام مختار نبود، ولی اگر مختار هم زنده بود در مقابل آن کرنش می کرد.

۹ دی، مانور اعلام آمادگی یاران آخر الزمان مهدی (عج) بود.

۹ دی، شروع حرکت و یک فرهنگ بود یعنی «عزت خواهی»

۹ دی، یک روز بود ولی خیرٌ مِن الفِ شَهر بود.

۹ دی، مبیّن کوثر و ابتر بود که گفتند خامنه‌ای کوثر است، دشمن او ابتر است.

۹ دی، عاشورا بود و ایران کربلا.

۹ دی، ثمره ی خون شهید آیت ها، مطهری ها، بهشتی ها، باکری ها، همت ها و... بود.

۹ دی، تاریخ نبود، بلکه خود تاریخ ساز بود.

۹ دی، روز بخشش فریب خوردگان و روز غضب بر فتنه گران توسط امت بود.

۹ دی، آموخت که نیازی نیست همیشه ولیّ در بین باشد بلکه کافی است ولیّ در دل باشد.

۹ دی، غدیر خم بود در کویر قم و سراسر ایران.

۹ دی، نور بصیرت الهی بود در دلهای امت.

کشکول...
ما را در سایت کشکول دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sany61o بازدید : 168 تاريخ : سه شنبه 30 بهمن 1397 ساعت: 7:04